hrvatski parketi

Proizvodnja parketa u Hrvatskoj

Želite znati kakva je Hrvatska proizvođač parketa? Odličan je proizvođač parketa i ostalih vrsta podova, sve to zahvaljujući kvalitetnim vrstama drveta koji rastu diljem cijele države.

Najpopularnije vrste drva koje se obrađuju u Hrvatskoj su hrast, jasen i bukva, ali i neke druge, manje popularne vrste poput trešnje, javora te uz to, i neke vrste egzotičnih drva.

Sve vrste drva su izložene termičkoj obradi koja ih dodatno oplemenjuje. Pomoću nje drvo dobivao tamnije i bogatije boje nego što bi ih inače imali, te postaju otpornija na štetočine, oštećenja i vlagu.

Uz parkete, u Hrvatskoj se još proizvode i druge vrste podnih obloga, poput seljačkih podova, koje su u stvari samo veće verzije ploča za parket, te decking sistemi koji zahvaljujući termičkoj obradi se mogu postavljati u svoje vrtove, dvorišta i na terase. Tvornica sa dugom tradicijom- proizvodnja parketa Galeković

Zahvaljujući termičkim i ostalim obradama parketa, parkete je moguće postaviti u sve prostorije koje bi ste mogli poželjeti, bilo u svom privatnom ili poslovnom prostoru.

Idealni su postavljanje na podove  hodnicima, dnevnim boravcima, kuhinjama, pa čak i u parketi u kupaonicama, zahvaljujući termalnom oplemenjivanju drveta. Uz privatne prostore, njima možete uljepšati i oplemeniti svoje poslovne prostore poput ureda, hodnika ili predvorja.

Advertisements

2 thoughts on “Proizvodnja parketa u Hrvatskoj

  1. Pingback: Seljački pod – proizvodnja | Parketi - podovi

  2. Pingback: Parketi | Parketi - podovi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s